کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

نتانیاهو دیکتاتورتر می‌شود؛ تصویب قانون ممنوعیت عزل نخست‌وزیر در کنست

پارلمان رژیم صهیونیستی قانونی را تصویب کرد که به مشاور قضایی کابینه اجازه عزل نخست‌وزیر و اعلام ناتوانی او در انجام وظایف را نمی‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۵ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 23
کد خبر: ۱۷۷۴۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) سحرگاه امروز (پنجشنبه) طرحی را تصویب کرد که برکناری نخست‌وزیر و اعلام ناتوانی او برای انجام وظایف را ممنوع می‌کند.

 

بنابر گزارش پایگاه خبری «عرب۴۸»، تصویب این قانون، برکناری «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که متهم به فساد و خیانت در امانت است را دشوار می‌کند.

 

طرح یادشده با رأی ۶۱ نفر از اعضای کنست و در مقابل مخالفت ۴۷ عضو به تصویب نهایی رسید. «داوید بیتان» و «داوید امسالم» دو عضو حزب «لیکود» و «موشی ابوطبول» عضو حزب «شاس» در جلسه رأی‌گیری امروز غایب بودند.

 

طرح این قانون از سوی «اویر کاتس» از اعضای حزب لیکود (حزب نتانیاهو) ارائه شد که به موجب آن مشاور قضایی کابینه اجازه نخواهد داشت عدم توانایی نخست‌وزیری برای انجام مأموریت و کناره‌گیری او را اعلام کند.

 

در این قانون آمده است که اعلام ناتوانی در انجام وظایف تنها زمانی مجاز است که نخست‌وزیر توان بدنی یا روانی برای انجام مأموریت محول‌شده را نداشته باشد که در این حالت، نخست‌وزیر خود شخصا باید اعلام ناتوانی کند یا ۷۵ درصد از وزیران در یک رأی‌گیری تأیید کنند که نخست‌وزیر امکان انجام وظایف خود را ندارد.

 

در صورتی که نخست‌وزیر با رأی‌گیری وزرا مخالفت کند، تصمیم‌گیری در این خصوص به پارلمان رژیم صهیونیستی واگذار می‌شود که در این صورت نیز باید ۹۰ نفر از اعضای پارلمان رژیم صهیونیستی عدم توانایی نخست‌وزیر را تأیید کنند.

 

در این قانون همچنین اشاره شده که دیوان عالی رژیم صهیونیستی امکان بررسی درخواست اعلام ناتوانی نخست‌وزیر در انجام وظایف را ندارد./ فارس

ارسال نظر